Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Személyi kölcsön

Reformélelmiszerek

Fő kategória >Reformélelmiszerek

Biopont Bio Extrudált Kölesgolyó Földimogyorós 75g
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bioköles földimogyoróval. 
220 Ft
Biopont Bio Extrudált Kölesgolyó Kakaós 60g
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio kölesgolyó kakaós ízesítéssel,ageveval édesítve,mely egy természetes édesítőszer
kiváló helyettesítője a cukornak. 
279 Ft
Biopont Bio Extrudált kölesgolyó Magyaros 75g
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio kölesgolyó. Gluténmentes. 
225 Ft
Biopont Bio Extrudált Kölesgolyó Sajtos-Hagymás 75g
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio kölesgolyó sajtos-hagymás ízesítéssel. Gluténmentes. 
285 Ft
Bipont Bio Extrudált Kölesgolyó 150g
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio kölesgolyó,enyhén sós. Gluténmentes. 
250 Ft
Cocomas Kókusztejszín 200ml

A tejszín helyettesítésére kiváló, tejmentes diéta esetén (paleo, vegetáriánus, vegán, laktózérzékeny, ketogén, stb.), vagy desszertekhez, ázsiai ételekhez, fagylaltokhoz.
A kókusztejszín válogatott kókuszból, annak húsából és kókuszvízből, pépesítéssel készül, tehát tartalmaz mindent, ami a csonthéjon belül található. Ezért íze ellenállhatatlanul aromás és ízletes, a termék pedig teljesen természetes és friss állapotában jut el Önhöz.

Könnyen emészthető, magas energiatartalmú élelmiszer. Tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz, a tartósítás UHT csíramentesítéssel történik a legmagasabb minőség érdekében.

Fogyasztható önmagában, használható sütemények, desszertek, krémek és más ételek ízesítéséhez, az ázsiai konyha tejföl és tejszín helyett használja. Vízzel hígítva laktózmentes kókusztej készíthető belőle, melynek ajánlott keverési aránya 2 rész kókusztejszín és ízlés szerint 3-4 rész ivóvíz.

 
430 Ft
Dénes-Natura Burgonyakeményítő 500g

A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. Gyakran használják finom dúsítóanyagként. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga.

 
330 Ft
Dénes-Natura Búzakeményítő 500g

Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére.

 
295 Ft
Dénes-Natura Búzakorpa 250g

A korpa tényleges értéke az életfontosságú B vitaminok (B1, B6, B15), nyomelemek és a rostanyag (cellulóz) tartalmában rejlik. A rosthiányos táplálkozás egyszerű megoldása a megfelelően adagolt búzakorpa, levesben, főzelékben, savanyított tejtermékekben, kenyér, vagy egyéb pékáru készítéséhez

A növényi rostok a természetes bélmozgást segítik. Javallott napi adag: 1-2 evőkanál müzliben, joghurtban elkeverve vagy pogácsába, süteménybe belesütve.

Kutatások kimutatták, hogy a búzakorpa csökkenti a vastagbél rák kockázatát, kedvezően hat a vércukorszint emelkedésére, elősegíti a vérzsírszint csökkenést, mérsékli az epekőképződést, és jó hatással van a szívműködésre.
A búzakorpa élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény, amelynek nagy része azonban nem emészthető - , úgynevezett ballaszt anyagokból áll. Ez azonban fontos a szervezet számára, mert jó hatással van az anyagcsere-folyamatokra, elősegíti a bélműködést, csökkenti az éhségérzetet. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a fogyókúrás és diétás étrend kiegészítője is lehet. Az oldhatatlan élelmi rostok vízmegkötő képességének köszönhetően fejti ki jótékony hatását. A búzakorpa fogyasztása feltétlenül javasolt székrekedésben és aranyeres bántalmakban szenvedők részére.
A különböző kutatások kimutatták, hogy a búzakorpa csökkenti a vastagbél rák kockázatát, kedvezően hat a vércukorszint emelkedésére, elősegíti a vérzsírszint csökkenést, mérsékli az epekőképződést, és jó hatással van a szívműködésre.

* Ajánlott a kedvező hatás eléréséhez napi 3-szori búzakorpa fogyasztás.
* Célszerű egy-egy kanál búzakorpát joghurtba keverve fogyasztani.
* Napjainkban, a rohanó stresszes életvitel következménye a rostszegény étkezés, amely maga után vonja az elhízás kockázatát, és különböző egészségügyi problémákhoz vezethet.
* A búzakorpa segít, a helytelen táplálkozás okozta gondok orvoslásában. Az élelmi rostoknak fontos szerepe van a kiegyensúlyozott bélműködés fenntartásában és hatásuk fontos a szénhidrát-zsíranyagcseréjében is.
* A búzakorpa 54 százalék növényi rostot tartalmaz és kiváló magnéziumforrás.

 
140 Ft
Dénes-Natura Búzasikér 250g

vegetáriánusok körében nagyon közkedvelt, magas fehérje tartalma miatt húspótlóként tartják számon. A legtöbbször tönkölybúzából készül. 

A IV. században élte fénykorát, amikor az időjárás szélsőségei és betegségek miatt a többi gabonaféle nem termett, a tönköly viszont virult. Szinte az egész B-vitamin családot tartalmazza, s emellett még nagy százalékban E-vitamint, rezet, vasat, mangánt, cinket, magnéziumot, kalciumot, foszfort és szelént.

Búzasikér felhasználása

A tömbösített szejtánt vagy búzahúst ugyanúgy lehet rántani, sütni, pörköltesen, raguként, rakott vagy csőben sült ételekhez zöldségekkel együtt elkészítve használni.

 

 
330 Ft
Dénes-Natura Búzasikér 500g

vegetáriánusok körében nagyon közkedvelt, magas fehérje tartalma miatt húspótlóként tartják számon. A legtöbbször tönkölybúzából készül. 

A IV. században élte fénykorát, amikor az időjárás szélsőségei és betegségek miatt a többi gabonaféle nem termett, a tönköly viszont virult. Szinte az egész B-vitamin családot tartalmazza, s emellett még nagy százalékban E-vitamint, rezet, vasat, mangánt, cinket, magnéziumot, kalciumot, foszfort és szelént.

Búzasikér felhasználása

A tömbösített szejtánt vagy búzahúst ugyanúgy lehet rántani, sütni, pörköltesen, raguként, rakott vagy csőben sült ételekhez zöldségekkel együtt elkészítve használni.

 

 
580 Ft
Dénes-Natura Csicseriborsó 250g

A csicseriborsó a többi hüvelyeshez képest több C-vitamint, és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz.

Már az ókorban a görögök és a rómaiak is ismerték, és termesztették. Mi pedig újra felfedezzük, mint oly sok elfeledett hasznos táplálékunkat.

Amellett, hogy az egészséges, reformtáplálkozás egyik legkiválóbb ízforrása dióra hasonlítható ízével, változatossá tehetjük vele étrendünket.

A csicseriborsó felhasználása

  • A csicseriborsó feledésbe merült, de egyre gyakrabban kerül az asztalra főzelékként, salátákhoz, ragukhoz és levest is készítenek belőle. Egyre népszerűbb a csicseriborsókrém, az ún. humusz. Felhasználás előtt a csicseriborsót megmossuk, és legalább 8-10 órán át áztatjuk  Így csökkenni fog a  főzési ideje.
  • A zöldségfélék közül kiválóan illik hozzá a zeller, a padlizsán, a sárgarépa, a paradicsom, a burgonya és a vöröshagyma is.
 
285 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés